Isbutik Frederiksberg

En familievirksomhed på Frederiksberg


I sommeren 2021 åbnede jeg, Branko, vores isbutik på Frederiksberg. Jeg har længe haft en drøm om at skabe mit eget sted og da jeg så lokalet, vidste jeg at det var det perfekte sted at starte min drøm. En drøm om et sted, der løfter humøret fra det øjeblik du træder ind ad døren. Et sted med fokus på kvalitet og de gode råvarer. 


Stedet skulle ikke være som enhver anden isbutik. Jeg forestillede mig at stedet skulle være en slags concrete jungle, beach shack og emme af sydens sol og sommer. - et sted hvor man kan drømme sig lidt væk!


Det starter med is, men jeg ønsker i fremtiden at byde ind med mange flere lækkerier inspireret af mine chilenske rødder.


Hvorfor så kalde det Loca's Loco? Jeg er lidt skør og jeg taler spansk. Navnet er blot et spil med hankøn og hunkøns ordet for skør på spansk. Jeg synes, at navnet siger at her er alt tilladt og der er plads til alle. 

Jeg kan ikke klare det hele alene, og heldigvis er jeg så priviligeret at min familie deler min passion for Loca's Loco. Når du besøger Loca's Loco vil du derfor også møde mine familiemedlemmer bag disken. Min søn Milo har også lavet opkriften på vores iskaffe - derfor kalder vi den Milos iskaffe.